-
نحوه ساخت جدول در اکسس
در این مطلب آموزشی با آموزش نحوه ساخت جدول در اکسس آشنا خواهید شد. ساخت جدول در نرم افزار بعنوان کاری اساسی و پایه است که اقدامات بعدی پس از انجام آن قابل پیادی سازی خواهد بود. در واقع جداول Tables اکسس محلی برای نگهداری و ذخیره اطلاعات در یک دیتابیس بحساب می آیند که بصورت سطر و ستون هستند. برخی تعاریف مهمی که با آنها سروکار داریم را در ادامه ملاحظه خواهید نمود.
-
موجودیت (Entity)
هر موضوع يا مفهومی كه می خواهيم اطلاعاتی را درباره آن نگهداری كنيم، يك موجوديت ناميده می شود. برای مثال در بانک اطلاعاتی يک مدرسه موجوديتهايی مثل دانش آموز ، دبير ، درس و ….. وجود دارد ، كه در بانک اطلاعاتی يك مدرسه برای هر كدام دادههايی ذخيره می شود.
-
فیلد (Field)
فيلد كوچكترين بخش معنی دار اطلاعات ذخيره شده در يك بانك اطلاعاتی است كه به يك ويژگی يا مشخصه از موجوديت مورد نظر مربوط می شود. در جداول بانک اطلاعاتی هر فيلد يک ستون از جدول را مشخص می كند. برای مثال در جدول مشخصات دانش آموزان يك مدرسه ، هر يک از ستونهای نام ، نام خانوادگی ، شماره تماس و آدرس به طور جدا گانه يک فيلد محسوب میشوند.
هر بانک اطلاعاتی حداقل يك جدول برای ذخيره دادههای مرتبط با يك موجوديت دارد به عنوان مثال در يک مدرسه برای موجوديت دانش آموز می توان در بانك اطلاعاتی مدرسه ؛ يک جدول برای نگهداری مشخصات فردی دانش آموزان و جدول ديگری برای نگهداری دروس و نمرات آنها در نظر گرفت.
-
رکورد (Record)
ركورد مجموعه ای از فيلدهای مرتبط به يكديگر است. در هر جدول ، هر سطر يک ركورد ناميده می شود. سطر دوم اطلاعاتی در مورد دانش آموز خاصی را نشان ميدهد. در اين سطر – برای مثال در تصویر زیر مقادير فيلدهای نام ، نام خانوادگی ، شماره تلفن و آدرس يك دانش آموز مشاهده می شود. همه اين فيلدها با هم مرتبط هستند زيرا همه آنها مربوط به يک دانش آموز هستند. مجموعه اين فيلدها ركورد اين دانش آموز را می سازند. همان طور كه در جدول مشخصات دانش آموزان مشاهده می كنيد، اين جدول شامل 3 ركورد است كه هر ركورد اطلاعات مرتبط با يک دانش آموز را نشان می دهد.
مطابق تصویری که در زیر ملاحظه می کنید ، برای ساخت جدول کافی است از تب Create روی گزینه Table یا Design Table کلیک کنیم.
برای آنکه بخواهیم مستقیمأ وارد بخش طراحی جدول شده و به خواص فیلدها نیز دسترسی داشته باشیم روی گزینه Design Table کلیک می کنیم ؛ با انجام اینکار محیط طراحی به نمایش درخواهد آمد و در این بخش می توانیم کار خود را آغاز کنیم.