-
نحوه بکارگیری توان در اکسل
در یکی دیگر از بخش های مجموعه آموزش اکسل اینبار قصد داریم تا در خصوص نحوه بکار گیری توان همراه شما کاربران وبسایت مستر پلنر باشیم. توان در اکسل جزو آندسته از مواردی است که بیشتر در بحث فرمول نویسی های رشته های مهندسی کاربرد دارد و میتوان از این امکان بخوبی استفاده نمود.
-
روش اول : استفاده از علامت توان ^
برای اعمال توان بصورت ساده ؛ کافی است تا پس از زدن علامت مساوی از ترکیب کلید Shift+6 استفاده کنیم (با زدن این کلیدهای ترکیبی علامت ^ درج خواهد شد. بطور مثال قد داریم تا عدد 3 را به توان 2 برسانیم ، برای انجام اینکار کافی است تا در داخل سلول بنویسیم 2^3= که نتیجه عدد 9 خواهد بود ؛ برای درک بهتر به تصویر زیر نگاه کنید.
-
روش دوم : استفاده از علامت تابع Power
روش دیگری که میتوان برای اعمال توان در اکسل از آن استفاده نمود ؛ تابع Power می باشد ؛ برای استفاده از این تابع کافی است تا در سلول مورد نظر ؛ پس از درج علامت مساوی آنرا با تایپ کلمه Power فراخوانی کنیم ، گرامر این تابع بصورت زیر است.
- Number : در این آرگومان عددی که میخواهد به توان برسد را وارد میکنیم.
- Power : در این آرگومان توان مورد نظر را وارد میکنم.
مانند مثال قبلی قد داریم تا اینبار با استفاده از تابع Power عدد 3 را به توان 2 برسانیم ؛ برای انجام اینکار مطابق تصویر زیر ابتدا علامت مساوی را درج و تابع مذکور را فراخوانی میکنیم و سپس آرگومان های آنرا مطابق راهنمای بالا پر میکنیم.
در این مطلب آموزشی در خصوص نحوه اعمال توان در اکسل به 2 طریق صحبت کردیم ؛ در آموزش های بعدی به شما خواهیم آموخت که چگونه نحوه نمایش توان را در یک سلول انجام دهید.